Lidmaatschap beëindigen

U kunt het lidmaatschap beëindigen vóór 1 januari, 1 april, 1 juli of 1 oktober. De leden die gedurende het kwartaal uitschrijven krijgen geen restitutie van de contributie over die periode. Het lidmaatschap eindigt uitsluitend door schriftelijke opzegging bij onze ledenadministratie, of bij voorkeur per e-mail naar ledenavanti@gmail.com

U kunt hiervoor gebruik maken van een opzegformulier, welke te verkrijgen is bij de leiding of te downloaden via deze site.

Als u het formulier download dan kunt u deze invullen en mailen naar ledenavanti@gmail.com, u ontvangt altijd een bevestiging hiervan. Of u print het formulier uit, en stuurt het ingevuld op naar:

Avanti ledenadministratie

Houtduifstraat 14

5702 RA Helmond

Denkt u er ook aan om af te melden bij de eigen juf/trainster.

Aan het einde van het seizoen krijgen de leden de vraag (of een briefje mee naar huis) of hij/zij het volgende seizoen doorgaat. Het niet inleveren van het briefje is niet hetzelfde als opzeggen.

Mocht het niet lukken met het opzegformulier dan kunt u ook altijd een mailtje sturen dat u het lidmaatschap wilt beëindigen, vermeld hierbij a.u.b. duidelijk: voor- en achternaam van het kind, adres, locatie en lestijd.

Om het opzegformulier te downloaden klik hier