« Peuters gaan verhuizen»

Gepubliceerd op 18-02-2020

Bewegen met peuters

Voor de peutergym groepen gaan er een 2-tal dingen veranderen.

Zoals de meeste ouders al hebben gezien, van de peutergym op woensdag,  is de gymzaal van `t Baken erg smerig en is er vrij weinig groot gymmateriaal, en hetgeen wat er staat is afgekeurd. We zijn opzoek gegaan naar een andere locatie. En deze is gevonden! Vanaf maart zullen wij de gymlessen van woensdagochtend gaan verplaatsen naar de gymzaal van de Westwijzer.

Uiteraard hopen wij dat iedereen gezellig mee kan en gaat naar deze locatie. De tijd blijft gewoon hetzelfde van 9.00u tot 10.00u.

De eerste peutergymles is op woensdag 4 maart in de gymzaal van de Westwijzer.

Sportzaal Westwijzer

Cortenbachstraat 70

5707 TJ Helmond

Daarnaast heeft onze trainster Melissa een andere baan gevonden, waardoor zij voortaan op de vrijdagochtend moet werken en daarvoor is ook een oplossing gevonden!

Vanaf maart zal de peutergym van vrijdagochtend gaan verhuizen van dag en van locatie, we gaan naar de donderdagochtend van 9.00u- 10.00u in de gymzaal in Dierdonk.

De eerste peutergymles is op donderdag 5 maart in de gymzaal Dierdonk.

Gymzaal Dierdonk

Nijendaldreef 5

5709 RK Helmond

Dit zal voor een aantal betekenen dat het helaas niet meer haalbaar is door bijvoorbeeld werk oid. Daar hebben wij begrip voor, maar vinden wij natuurlijk erg jammer. Mocht dit het geval zijn dan staat het jullie vrij om het lidmaatschap bij Avanti te beëindigen door een mailtje te sturen naar ledenavanti@gmail.com.

verhuizen-1582019538.png